تجارت گستر سیاره سبز

بررسی پاور بانک و نگاهی به پشینه آن

دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴

 

 

هدف از پاوربانک شارژ مجدد وسایل الکترونیکی با باتری در زمانی است که در حال حرکت هستید و یا دسترسی به پریز برق ندارید. یک پاوربانک می‌تواند در اندازه  کوچک یا بزرگ‌تر با ظرفیت بالاتر باشد. 

اولین پاور بانک چه زمانی ساخته شد؟

اولین پاوربانک قابل‌حمل در سال 2001 توسط یک شرکت چینی به نام Pisen ساخته شد. طرح اولیه دو باتری AA بود که توسط یک مدار کنار هم قرار گرفتند!

آنها نمایش عمومی خود را در نمایشگاه بین‌المللی لوازم الکترونیکی مصرفی Las Vegas انجام داد.

این اولین پاوربانک حجیم بود و عمر باتری کوتاهی داشت.

این پاور بانک اولین بارتوسط تیم اکسپدیشن قطب جنوبدرخواست شد که یک شارژر قابل‌حمل برای دوربین‌های فیلم‌برداری و

سایر دستگاه‌های خود نیاز داشت و دمای سرد ،عمر باتری تجهیزات را به خطر می‌انداخت ، بنابراین یک پاور بانک برای سفر ضروری بود.

انواع مختلف پاور بانک‌ها چیست؟

پاور بانک‌ها در شکل‌ها و اندازه‌های مختلف تولید می‌شوند. برخی از پاور بانک‌ها علاوه بر شارژ دستگاه‌های الکترونیکی شما، کاربردهای متعددی نیز دارند!

انواع مختلف پاور بانک عبارتند از: 

بلوک پاور بانک

پاوربانک کارت اعتباری

پاوربانک جاکلیدی

پاور بانک بی‌سیم

پاور بانک چراغ‌قوه

پاور بانک اسپیکر

پاوربانک جدید

پاوربانک هدفون بلوتوثی

پاوربانک فانوس 

پاوربانک خورشیدی

پاوربانک با ظرفیت بالا

بلوک پاور بانک

پاور بانک‌های بلوکی:

یکی از رایج‌ترین انواع شارژرهای قابل‌حمل هستند. بلوک پاور می‌توانند به شکل یک مستطیل باریک، و یا یک مستطیل پهن‌تر باشند. این نوع پاوربانک برای نگهداری در کیف یا کوله‌پشتی بیشتر استفاده می‌شود.

پاور بانک کارت اعتبار :

نوعی شارژر قابل‌حمل با طراحی مستطیل شکل باریک است .که به همین دلیل نام آن نیز به وجود آمده است. این نوع پاوربانک به‌راحتی در جیب شما جای می‌گیرد بدون اینکه احساس بزرگی کنید. طراحی محتاطانه به شما این امکان را می‌دهد که آن را در مکان‌های کوچکی مانند کیف پول قرار دهید بدون اینکه فضای زیادی اشغال کنید.

پاور بانک بی‌سیم: 

 پاوربانک بی‌سیم با قرار دادن پشت تلفن در بالا کار می‌کند و اجازه می‌دهد باتری شما شارژ شود. قبل از خرید یک پاوربانک بی‌سیم، مطمئن شوید که دستگاه شما با این نوع شارژر سازگار است.

پاور بانک چراغ‌قوه:

اگر به کمپینگ، ماهیگیری یا پیاده‌روی می‌روید، پاوربانک چراغ‌قوه ضروری است. چراغ‌قوه نه تنها ایمنی در شب را تأمین می‌کند، بلکه می‌تواند گوشی شما را نیز شارژ کند. همچنین بهتر است در صورت قطع برق، پاوربانک چراغ‌قوه را در خانه خود نگه دارید.

پاور بانک اسپیکر :

دفعه بعد که به ساحل یا پیک‌نیک می‌روید، فراموش نکنید که یک پاوربانک بلندگو بگیرید. با این پاوربانک جمع‌وجور هنگام گوش دادن به لیست پخش مورد علاقه خود گوشی خود را شارژ نگه دارید . همچنین برای دوچرخه‌سواری یا هنگام کار بر روی یک پروژه در فضای باز مفید است.

پاوربانک جدید:

پاور بانک‌هایی هستند که اصلاً شبیه پاوربانک نیستند، مثل این مکعب روبیک ! بهترین بخش این است که می‌توانید بلوک‌های رنگی را در حین شارژ شدن گوشی خود بچرخانید. هنوز جمع‌وجور است و در کف دست شما قرار می‌گیرد، بنابراین لازم نیست نگران کمبود فضای کیف خود باشید.

پاور بانک هدفون بلوتوث :

این پاوربانک نه تنها به عنوان یک شارژر قابل‌حمل برای گوشی شما کار می‌کند، بلکه درگاهی برای ذخیره و شارژ هدفون‌های بلوتوث بی‌سیم است ! یک طرف پاور بانک اتصالی برای شارژ دستگاه شما دارد و طرف دیگر دو شیار برای هدفون دارد.

پاور بانک خورشیدی:

با پاوربانک خورشیدی سبز شوید! پاوربانک خود را زیر نور خورشید بگذارید تا شارژ شود و سپس آن را به تلفن خود وصل کنید. یک پاوربانک خورشیدی برای استفاده طولانی‌مدت بسیار عالی است زیرا لازم نیست نگران نیاز به پریز دیواری برای شارژ مجدد آن باشید.

پاور بانک با ظرفیت بالا:

پاور بانک‌های با ظرفیت بالا انرژی زیادی را ارائه می‌دهند و دارای باتری با ظرفیت 20000 میلی‌آمپر ساعت یا بالاتر هستند. این پاور بانک‌ها می‌توانند چندین دستگاه را هم‌زمان یا یک دستگاه را چندین بار قبل از نیاز به شارژ، شارژ کنند. 

واقعاً نوع متفاوتی از پاوربانک برای رفع هر نیازی وجود دارد. فرقی نمی‌کند یک مدل دلخواه یا چند مدل برای مناسبت‌های مختلف داشته باشید،پاوربانک همیشه یک آیتم خوب برای نگهداری است. 

پاور بانک های هوش مصنوعی : 

در دهه‌های اخیر، با پیشرفت هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء (IoT)، پاوربانک‌ها به محصولات هوش مصنوعی تبدیل شده‌اند. این پاوربانک‌ها می‌توانند با تشخیص نیاز به شارژ دستگاه، به صورت خودکار عمل کنند. همچنین، قابلیت‌های ارتباطی به کمک اینترنت دارند و کاربران می‌توانند از راه دور و از طریق برنامه‌های مخصوص، وضعیت پاوربانک خود را مدیریت کنند. 

آینده پاور بانک ها:

با توجه به پیشرفت‌های روزافزون در عرصه تکنولوژی، آینده پاوربانک‌ها نیز بسیار جذاب است.با نوآوری در فناوری باتری مانند باتری‌های حالت جامد و گرافن، آینده پاوربانک‌ها گزینه‌های سبک‌تر، کارآمدتر و با ظرفیت بالاتر را نوید می‌دهد. همچنین، این محصولات ممکن است با قابلیت‌های جدیدی مثل شارژ بی‌سیم و پشتیبانی از تکنولوژی‌های سریعتر شارژ مانند USB-C و Quick Charge رو به رشد باشند.